Kristallen öppen förskola

Kristallen öppen förskola är en del av Gottsunda familjecentral och är öppen för dig som är kvinna och hemma med barn tills de börjar förskoleklass (0-5 år)

Kristallens öppna förskola finns i Mötesplats Treklangen Valthornsvägen 19 D.

På Kristallen kan du möta andra mammor och dela föräldraskapets glädje och bekymmer med.

Kristallen är gratis och du behöver inte föranmäla dig. Du kommer och går som du vill under våra öppettider.

På Kristallen finns personal som förutom svenska även talar arabiska och franska.

Vi erbjuder en rolig lekmiljö för barnen det finns möjlighet att måla, rita, klippa och klistra.
Vi har sångstunder varje dag.
Du kan ta med egen mat/fika eller fika till självkostnadspris.

Vi har olika utbildningar för dig som är kvinna och mamma i Sverige.

På Kristallen kan du också studera SFI (Svenska För Invandrare) i samarbete med Vuxenutbildningen Linné. Du kan vara gravid, föräldraledig eller av andra orsaker ha svårt att ta dig till Uppsala centrum.

I nära anslutning till Kristallens öppna förskola finns Treklangens öppna förskola som är en verksamhet för mammor och pappor med barn i åldern 0-5 år.

Uppdaterad:

Andra sidor under: Kristallen öppen förskola