Gottsunda Öppna förskola Kristallen

Gottsunda Öppna förskola Kristallen är en del av Gottsunda familjecentral och är öppen för dig som är föräldraledig och hemma med barn tills de börjar förskoleklass (0-6 år).

Gottsunda Öppna förskola Kristallen finns i Mötesplats Treklangen Valthornsvägen 19 D.

Öppna förskolan arbetar familjecentrerat med barnet i centrum.På Öppna förskolan arbetar förskollärare med stor erfarenhet och kunskap om bl.a. barns utveckling. Vi har tystnadsplikt. Vi har ett nära samarbete med barnavårdscenralen (BHV), barnmorskemottagningen (BMM) och familjeenheten Råd och Stöd. I vår verksamhet finns även möjlighet att träffa dietist, tandhygienist, fysioterapeut, bibliotekarie med flera.

Våra lokaler är utformade för att stimulera barns utveckling, här finns till exempel möjlighet till rörelse, rollekar, ateljéverksamhet, bygg och konstruktion.

Varje dag har vi sångstund, det brukar vara en uppskattad och glädjefull stund.

Det finns fika till självkostnadspris och möjlighet att värma medhavd mat.

På Öppna förskolan finns personal som förutom svenska även talar arabiska, engelska, franska och kurdiska-sorani.

I samarbete med vuxenutbildningen Linné finns möjlighet för dig som är mammaledig att studera SFI (svenska för invandrare) eller SVA (svenska som andraspråk).

Varmt välkomna till oss!

Uppdaterad: